Spill på din favorittsport!

odds_71531584

Om du liker fotball, Formel 1 eller en annen idrett finnes det alltid en mulighet til å satse penger på hvem du tror vinner. Vi gir deg her noen hemmeligheter som spillselskapene helst ikke vil at du skal kunne, slik at du får muligheten til å vinne oftere og mer.

Bli en ekspert på en sport

Alle spillselskapene har sine egne eksperter som setter odds på arrangementene. Dette gjelder alt fra fotball, golf, tennis eller motorsport. Skal du sette penger på Formel 1, må du bli minst like godt kjent med sporten som den såkalte oddseksperten hos spillselskapet som setter oddsen. Det er jo tross alt en kamp mellom dere to og hvem setter den beste oddsen? Du slår til når du mener at han tar feil.

Sammenlign odds

Hvis du har bestemt deg for å spille på en hvilken som helst sport, og er sikker på hvem du skal spille på, bør du starte å sammenligne oddsen mellom ulike selskaper. Du vil jo velge selskapet med høyest odds. Det er derfor en stor fordel om du er kunder hos flere online selskaper samtidig. Da vil du også motta flere kasinobonuser når du registrerer deg. Sammenlign også oddseksperter som jobber for andre kilder enn spillselskap, som aviser. Vet de noe spillselskapene ikke vet? Finn ut!

Favoritten vinner ikke alltid

Det verste bookmakeren vet om, er når favoritten har fått for lave odds og den taper. Har du spilt imot, vil du i lengden tjene gode penger på dette. Om det gjelder fotball, hesteløp eller annen idrett, så gjelder de samme prinsippene. Favoritten vinner ikke alltid, og når du vet favoritten har en mulighet for å tape, bør du slå til.

Ikke spill med hjertet

Mange velger å holde seg unna spill på fotball, fordi man oftere spiller med hjertet her, enn man for eksempel gjør i Formel 1. Et fotballag har man kanskje litt følelser for og det er da åpenbart at dette vil påvirke om du synes spillet er godt eller ikke. De som spiller etter hjertet sitt, taper i lengden.