Få hjelp med din idrettsskade

Hvis du er en adrenlinjunkie, elsker du sannsynligvis raske sporter som ishockey, fotball eller håndball. Disse har til felles at de er fulle av fart og spenning.

Siden fysisk intense idretter er energiske, hender det ofte at alterasjonen setter deg ut av spillet. Derfor bør du vite hvordan du identifiserer noen av skadene som kan oppstå i mellomtiden.

Vanlige idrettsskader

De fleste lagidretter legger en betydelig fysisk belastning på spillerne, som kan resultere i et antall skader. Forståelsen av skadene er avgjørende for å kunne forebygge dem. De vanligste skadene forekommer i lår, kne og ankel, samt skuldre og øvre lemmer. Mange skader forekommer under kamper eller konkurranser.

Hvordan forebygge skader

Mange idrettsutøvere er utsatt for skader og belastninger i muskler som blir mye brukt i den aktuelle aktiviteten. Disse kommer som oftest i varierende grader av alvorlighet, og er gjerne en konsekvens av overtrening eller mangel på variasjon.

Om du oppsøker profesjonell hjelp, vil du få riktig behandling for dine muskellidelser og -skader. Disse vil som oftest undersøke opprinnelsen til skaden, og gi deg anbefalinger om hvordan du kan forebygge ytterligere skader i fremtiden.

Klinikk for Alle finner du dyktige terapeuter som behandler alle typer sportsrelaterte skader. Du vil få hjelp med rehabilitering og gjenoppretting av funksjon.